Klovn

I kurset ”Klovn” arbejder vi intenst med din personlige humor og prøver at finde frem til din personlige, indre klovn.

Hvad er sjovt for dig? Hvad er sjovt ved dig? Både de kropslige vaner og underlige andre småvaner tages i betragtning og forstørres så ens unikke, personlige ”latterligheder” træder frem. Klovnens krop kan modelleres, så det helt rigtige kropslige udtryk findes; måske er det en større bagdel, større mave, mindre bryster eller en anden skævhed, der skal fremhæves. Vi arbejder med at finde klovnens stemme, og prøver at finde frem til hvilken grundstemning og -temperament, din klovn er i. Arbejdet er meget tæt på dig og samtidigt meget fjernt fra dig.

Vi leger forskellige lege som opvarmning og for at forstå det sted, den energi og omskiftelighed, klovnen lever i – glæden ved enkelhed og ved gentagelsen. Efter en vis progression vil der komme næser på og improvisationsøvelser, hvor man i grupper interagerer og skaber en klovne-rutine sammen. Kurset vil blive afrundet med en visning af større eller mindre grad alt efter hvor længe kurset varer, og hvad det ønskede udbytte er.

Kurset tilrettelægges, så det passer til den gruppe, der er interesseret:

  • Børn og unge der arbejder med drama i skoleregi.
  • Højskoler der vil have nyt input på deres teaterlinje.
  • Skuespillere der vil udvide deres repertoire og få kendskab til klovneri.
  • Lærere og andre erhvervsfolk – her vil der være fokus på, hvordan vi skærper humoren på arbejdspladsen og derved forbedrer arbejdsmiljøet. Kurset kan være f.eks. være en del af lærerkonferencer, personalemøder, julefrokosten eller lign.

Et klovnekursus  kan vare alt fra 2 timer til flere uger, alt efter interesse.

Kontakt mig for at booke et kursus og for at få information om priser osv.