We Are Having A Nice Time

Marts til maj 2017. Afgangsprojekt og -forestilling.

En farce udarbejdet i ensemble. En groteskt fortælling om de skæve og skøre konstellationer, der kan opstå i en disharmonisk familie med poetiske og inderlige undertoner. En forestilling om at opgive sit behov for at kontrollere, genfinde tilliden, ærligheden og kærligheden til hinanden efter flere år af misforeståelser og forudantagede meninger om hinanden.

I et stort forfaldent herskabshus, gemt langt væk bag vildnis og ufremkommeligt buskads lever en skæv og skør familie. Bernice og Barney er søskende og har et yderst underligt forhold, hvor Bernice er overbeskyttende og kontrollerende, mens Barney, eftergivende og opgivende, adlyder hvert af Bernice’s vink. Viola er deres svigerinde og afdøde bros enke, Barney er hemmeligt forelsket i Viola og har været det i mange år, men Viola lever i en illusion om hendes afdøde mand Martin og holder fast i hans urne, hvorend hun færdes. George Felix er den yngste af Bernice’s sønner, bor stadig hjemme, og selvom han er en voksen er han dog stadig et behovsagtigt barn, tæt knyttet til sin mor.  Bernice’s ældste søn, Charlie, som længe har været bortrejst på eventyr i den store verden. vender pludselig hjem en dag og så sættes alting overstyr. Det er onkel Barneys fødselsdag, og Charlie er selvfølgelig kommet hjem fra sin lange rejse for at fejre ham. Bernice har alting planlagt, men bliver helt befippet og glemmer alt så både kager og kylling bliver forkullet. Charlies hjemkomst sætter gang i Barneys viljestyrke og rejselyst, Martin’s urne forsvinder for en kort stund, og Violas illusion begynder langsomt at briste, Bernice kan ikke længere holde sammen på tropperne og hendes behov for at de skal hygge sig, bliver gang på gang forklejnet, og Georgie vokser sig pludselig ud af sin barnerolle og tager en drastisk beslutning på egen hånd. Alt sammen pga. den savnede Charlie’s hjemkomst – men har Charlie nu helt rent mel i posen? Er han virkelig den store verdensmand, der er hjemvendt efter lange eventyr ude i den vide verden?

Forestillingen er devised, skabt og skrevet af: Viola – Jeesun Choi (Korea),  Bernice – Anne Kjær Wæhrens (Danmark), George Felix – Taylor Brewerton, Charlie – Kevin Duvall og  Barney – Lucius Robinson(USA).